Rynkebehandling & Fillers

De mest NATURLIGE resultater er de bedste resultater

Rynkebehandling & Fillers

Hos Revoire arbejder vi ud fra en samhørighed med den enkelte, og vi har forståelse for, at vi er forskellige som mennesker. Vi lytter til dine behov og ønsker – det vigtigste for os er, at du føler dig forstået og respekteret under dine kosmetiske behandlinger.

 

Har du spørgsmål til, hvordan rynkebehandling fungerer, eller hvordan vi udfører behandlinger med filler og rynkebehandling er du altid velkommen til at komme forbi til en gratis og uforpligtende konsultation hvor vi i samråd med læge og kosmetisk sygeplejerske kan guide dig bedst muligt.

Vores behandling

Hos Revoire tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med rynkebehandling og filler. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. I Revoire er vores sygeplejerske 100% autoriserede kosmetiske sygeplejerske, og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlingstid

Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter

Restitutionstid

Du må ikke lægge makeup eller massere huden 2-3 timer efter behandlingen

Resultat

3-10 dage efter behandling​

Holdbarhed

3-6 måneder
Rynkebehandling virker ved at bremse de signaler, som hjernen sender til de muskler i dit ansigt, der forårsager rynker. Når musklerne ikke får disse signaler, slapper de af, og din hud bliver glattere og dit ansigt får et mere opfrisket udseende.

Mange mennesker bruger rynkebehandling til både at mindske men også forebygge rynker. Det er en hurtig og effektiv måde at opnå et yngre udseende på. Det er vigtigt at huske, at virkningen af en rynkebehandling kun varer i en vis tid, så du skal gentage behandlingen for at opretholde resultatet. Men det giver dig mulighed for at justere dit udseende, som du ønsker det, og føle dig mere selvsikker med en glattere hud.

 
Filler er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer.  Filler indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i ansigtet. Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne, kindben og lignende. Det har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give den fylde og volume som forsvinder naturligt i aldringsprocessen.

Når Botox anvendes tidligt, før rynkerne bliver dybe og mere permanente, kan det forhindre, at rynkerne udvikler sig yderligere. Dette betyder, at selvom du beslutter dig for at stoppe med at få Botox-behandlinger på et tidspunkt, vil du stadig have opnået en vis grad af forebyggelse i den tid, hvor du har modtaget behandlingen.

Før du kan blive behandlet med rynkebehandling eller filler, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede læge.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

- Kragetæer

- Rygerrynker

- Bekymringsrynke

- Panderynker

- Øjenbrynsløft (Brow Lift)

- Svedbehandlinger af armhule

- Reduktion af kæbemuskel (V-shape)

- Tandkødssmil (Gummy Smile)

- Læber

- Kæbeparti

- Kindben

- Hage

- Poser/rander under øjne


Velkomstrabat til nye kunder

Mærk magien i i år ved at give dig selv den fornyelse, du fortjener.

Vi tilbyder alle nye kunder velkommen med 20% rabat på rynkebehandling, filler og skinbooster.