PRP - Vampyr behandling

PRP-behandling, også kendt som vampyrbehandling, er et af de mest effektive behandlinger mod hårtab og tyndende hår. 

Det er også et af de mest effektive anti-age behandlinger mod huden, til dig der ønsker at forynge huden, stramme op samt forsinke aldringsprocessen. 

Alle behandlinger starter altid med en gratis konsultation, så vi kan vurdere om hvorvidt vi kan hjælpe dig, og sammen lægge en behandlingsplan. 

Hvad går behandlingen ud på?

Behandlingen starter altid med, at vi tager en blodprøve på patienten, blodet vil herefter blive centrifigureret således at vi får adskilt plasma med en høj koncentration af blodplader (blodpladerigt plasma), som vi derefter injicere ind i patientens hovedbund eller ansigt igen, med en meget fin og lille nål. 

Vi har forfinet PRP-teknikken, og vores personale er blandt de bedste i Danmark til, at udføre denne behandling, da de er uddannet efter de nyeste studier indenfor behandlingen.

Vores teknologi og fremgangsmetode er desuden også designet til at bevare og udvinde op til  dobbelt så mange blodplader som normalt i en PRP behandling, dette sikrer dig, at du altid får den mest effektive PRP-behandling på markedet. 

Er du i underskud af et bestemt vitamin, kan vi booste din plasma netop med denne vitamin, så vi skræddersyer behandlingen til dig. 

Vi har boosters I form af alle vitaminer, stamceller og biotin. 

Boosters kan tilkøbes til din behandling for 400.-

Hvad er blodpladerigt plasma (PRP)?

Blodpladerigt plasma indeholder en meget høj koncentration af blodplader, som frigiver vækstfaktorer, og en masse proteiner, der stimulerer stamcellerne omkring hårsækkene og får dem til at udvide sig,  hvilket resultere i tykkere, og stærkere hår, eller en mere spændstig og stram hud, som har masser af glød og er sund indefra. 

Blodpladerigt plasma er kroppens naturlige guld, som i årevis bl.a. er blevet brugt i sportsmedicin til fremskynde heling af skader på sener, muskler og ledbånd på profesionelle atleter, og nu også bliver brugt i æstetisk medicin til at forynge huden samt afhjælpe hårtab og opnå tykkere hår. 

Det er også en behandling der i høj grad anbefales på hårtransplantationsklinikker til patienter der har fået foretaget en hårtransplantation for at opnå større effekt af deres hårtransplantation.

PRP behandling

Før og efter billede fra vores behandlinger

PRP er til dig der døjer med:

 • Tyndende hår, skalpletter, høje tindinger, trist og usundt hår.
 • Løs hud
 • Akne ar i huden
 • Tydelige porer i huden
 • Pigmenteringer i huden
 • Fine linjer og aldringstegn i huden
 • Grå og mat hud

Vores erfarne personale og vores fremgangsmetode sikrer, at det er en forholdsvis behagelig behandling. 

Under en PRP-behandling kan det stikke lidt og føles ubehagelig, især under den første behandling. Men generelt er PRP-behandlinger enkle og foregår uden større gener.

Du vil kunne møde på arbejde og fortsætte dagens gøremål, uden at behandlingen kan ses. 

 • Undgå omega-3 fedtsyrer

  Tag ikke omega-3-tabletter og spis ikke mad, der er rig på omega-3-fedtsyrer, f.eks. fisk og avocado, 3 dage før din behandling. Omega-3 er blodfortyndende og gør det lettere at få blå mærker.

 • Drik vand

  Drik rigeligt med vand før din behandling. Hvis du er dehydreret, vil det være sværere at tage blodprøver.

 • Spis ikke Ipren

  Ibuprofen er et blodfortyndende middel. Undgå derfor at tage det 48 timer før din behandling. Smertestillende medicin indeholdende paracetamol (f.eks. Alvedon) virker godt.Spis vitaminpiller, særligt B-kompleks, biotin, og multivitaminer er gode at tage i tiden inden din behandling, og gerne under hele forløbet. Du kan med fordel gå til egen læge forud for behandlingen og få testet dine vitaminer og mineraler via. En blodprøve, såfremt du er i underskud af et bestemt vitamin kan vi booste din plasma med netop denne vitamin for et mere skræddersyet forløb.

Vi anbefaler i gennemsnit 4 behandlinger med 5-6 ugers interval, men alles behandlingsforløb er individuelt og vi lægger sammen en behandlingsplan skræddersyet til dig, til konsultationen.  

De fleste kan begynde at se resultat ca. 3. mdr. efter første behandling. 

Der er ingen risiko for allergi eller andre komplikationer, da alt hvad vi injicerer kommer fra dig selv og er helt naturligt.