Cellulite behandling

Cellulite behandling - Med vores Lipominimizer teknologi

Hvad er Cellulite?
Cellulite, også kaldet appelsinhud, er en meget almindelig og helt uskadelig hudtilstand, som er karakteriseret ved en bulet og ujævn hud. Nogle gange kalder man også cellulite for appelsinhud, da udseendet og teksturen minder om en appelsinskal. Det er almindeligt at få cellulite på lår, balder, mave og hofter. Det rammer oftere kvinder end mænd. 

Før behandlingen
Det anbefales at du booker en tid til en gratis konsultation forud for behandlingen, så vores behandlere kan vurdere hvilken pakke du har behov for og hvad dine muligheder er.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved hjælp af Lipominimizer teknologi og et aktivt produkt, der er lavet til at ødelægge fedtcellerne, destruerer vi de akkumulerede fedtceller på kroppen, så disse depoter der er blevet dannet over tid bliver ødelagt og herefter bliver de skyllet ud gennem lymfesystemet.
Behandling er ikke-invasiv og du kan fortsætte med dagens gøremål umiddelbart efter.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?
Eftersom vores cellulite behandling er et forløb, sælges behandlingen ikke enkeltvis.
vi har 2 forskellige pakker.
Pakke indeholder 8 behandlinger
Pakke indeholder 13 behandlinger

Efterbehandling
Efter hver behandling er det vigtigt, at man kommer ud og går i højt tempo i ca. 30-60 minutter, således at man sætter gang i blodcirkulationen og dermed får skyllet affaldsstofferne, samt de destruerede fedtdepoter ud.
Eftersom fedtet bliver renset ud gennem lymfesystemet, er det vigtigt man drikker masser af vand umiddelbart lige efter behandlingen og ca. 2liter om dagen under hele forløbet.