Kropsbehandling

Coolsculpting / Fedtfrysning

Med denne nye, banebrydende teknologi inden for fedtfrysning, kan du nemt, hurtigt og uden kirurgi, komme af med uønsket fedt – permanent.

Uanset om du er slank og veltrænet med et lille irriterende fedtdepot, eller om du kommer med lidt mere, som du gerne vil have fjernet, så kan fedtfrysning være en løsning for dig.

Det er genetisk bestemt, hvor vores fedtdepoter sætter sig, og det er ikke altid 

muligt at spotreducere eller fjerne dem med kost og motion.

Fedtfrysning er ikke det samme som en fedtsugning. 

Fedtsugning er oftest forbundet med en del mere “downtime” og flere komplikationer, da det er et kirurgisk indgreb. 

Behandlingen tager kun en time, hvorefter du kan rejse dig og gå direkte til dagens gøremål.

Typiske behandlinger med coolsculpting:
• Mave
• Lår og ridelår
• Knæ
• Dobbelthage
• Mormorarme
• BH-delle

For din sikkerhed og for de bedste resultater af fedtfrysningsbehandlingen, indledes behandlingen med en konsultation, hvor du rådgives, og vi forventningsafstemmer omkring dine ønsker og behov.


Før & Efter Fedtfrysning

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Du vil få påsat en anti-fryse-membram på området, du ønsker behandlet. Denne membram sikrer, at du ikke får forfrysninger. Herefter sætter man et Cryo 360o “håndtag” på området, som suger det uønskede fedtvæv ind ved hjælp af et vakuumtryk. Herefter behandles området med en kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne helt ned til minus 10 grader.  

Da kroppen som udgangspunkt ikke kan danne nye fedtceller, vil behandlingen være permanent, medmindre du spiser så usundt, at de tilbageværende fedtceller udvides. 

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hver behandling reducerer fedtcellerne i det behandlede område med 20-25%.

Nogle personer vil kunne nøjes med to til tre behandlinger. Vi anbefaler dog altid minimum tre behandlinger, og som udgangspunkt anbefales der altid en opfølgende konsultation efter ca 4-6 uger. Dette anbefales for at sikre opnåelsen af det forventede resultat og vurdere, om der er behov for yderligere behandlinger.

Er det i forbindelse med et større vægttab, må der påregnes flere behandlinger

Cryo 360o er klinisk testet og har på baggrund af mere end 1.000.000 behandlinger vist en kundetilfredshed på 95 %

Du vil typisk kunne se resultater allerede efter første behandling, men det endelige resultat vil først ses efter 60-90 dage, da udskilningen af cellernes indhold tager tid.

Det kan være nødvendigt at ændre livsstil, eller kost for at opnå et optimalt resultat.

Efterbehandling

Efter behandlingen kan området svie lidt og være rødt, dette vil dog typisk aftage inden for en times tid, hvorefter du umiddelbart vil kunne genoptage dagens gøremål.

Det vil fremme udskilningen af de døde fedtceller, hvis du dagligt masserer området ca. 5 min. Du kan med fordel benytte en anti-cellulite creme med en opstrammende effekt på området.

Du kan opleve, at du i den første periode efter behandlingen tisser oftere end du plejer. Det er derfor  vigtigt, at du dagligt drikker mindst to liter vand.