Om os

Valencia - Indehaver af Clinique Revoire

Kosmetolog, massageterapeut og specialist i kropsbehandlinger. 

Som passioneret, international kosmetolog og kropsbehandler, har jeg gennem en lang årrække arbejdet med den nyeste og mest effektive og sikre teknologi inden for den globale skønhedsbranche. Herigennem har jeg samlet en masse viden, indsigt og erfaring, som jeg nu synes skal komme mine egne kunder til gode.

I 2020 vendte jeg derfor hjem til Danmark for at introducere og tilbyde min faglighed og den nye teknologi i form af få og nøje udvalgte behandlinger.

Skønhed er individuelt, og der er ikke en ”one size fits all”. Min tilgang er derfor lyttende og åben, så vi sammen sikrer os, at du mødes på dine behov, og resultatet bliver, som du ønsker.

I Clinique Revoire, er der tid og rum til dig og dine ønsker, og hver behandling skræddersys efter ønsker, behov og livsstil.

Ring gerne for spørgsmål og en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken

Kærligste hilsener

Valencia – Clinique Revoire

Fatima

Fatima Birch-Johansen – Klinikkens ansvarshavende speciallæge

Fatima Birch-Johansen er 53 år, speciallæge og PhD.

Hun er uddannet dermatovenereolog i Sverige og har arbejdet som hudlæge både i Sverige og Danmark.

Karrieremæssigt har hun arbejdet en længere årrække med forskellige former for kirurgi herunder ørenæsehals- og plastikkirurgi samt forsket i hudcancer i Kræftens Bekæmpelse.

Hun har sideløbende gennem de seneste 10 år uddannet sig i Danmark og England indenfor kosmetiske behandlinger samt cosmeceuticals.

Michell

Kosmetisk sygeplejerske

Michell er kosmetisk sygeplejerske.

Hun er stærkt passioneret omkring sit fag og det skinner igennem under hver eneste behandling.
Med sin rolige energi og sit høje faglige niveau og viden, sikre hun at du bliver taget bedst muligt i hånden, igennem din kosmetiske behandling.  

Hun har fingeren på pulsen ift. alle de nye trends indenfor den kosmetiske verden og videreuddanner sig løbende med nye kurser.

Michell tilbyder Rynkebehandling, filler, skinboosters, Ejal40, Profhilo og PRP.

Maria

Lash & brow stylist

Passioneret vippeteknikker på 6. år med erfaring indenfor alle typer lashes, særligt den nyeste form for vippemetode, hvor der bliver arbejdet med UV-metoden.

Min erfaring har efterhånden et højt fagligt niveau, hvor specielt isolation er højt prioriteret.