Hollywood facelift

Hollywood facelift (ikke-kirurgisk ansigtsløft)

Huden bliver mere løs og indsunken med alderen, i takt med at kollagenproduktionen i huden stopper, dette er uundgåeligt.

Hængende hud ved kæbelinjen? Hamsterposer? Rygerrynker rundt om læberne, kragetæer ved øjnene, løs hud på halsen? Disse problemer kender de fleste til. Er du imod kirurgi, eller har du ikke lyst til gøre brug af Botox og filler, så er denne behandling løsningen for dig.

Den såkaldte hollywood behandling, er en meget populær behandling i hollywood blandt de kendte. Det er et  ikke-kirurgiske ansigtsløft. Behandlingen strammer huden omkring øjne, øjenlåg, kæbeparti, hals op, helt uden nogen downtime eller risici, som der normalt er forbundet med den kirurgiske metode. Behandlingen kan dog også foretages på andre steder af kroppen, såsom løst maveskind, kreppet hud på décolleté. 

Hollywood behandlingen bruger højfokuseret ultralydsenergi til forsigtigt at opvarme vævet i underhuden og derved stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen. Kollagenstimulationen vil herefter opstramme og løfte huden nedefra. 

Behandlingen kan også foretages som et forebyggende tiltag, da det kan være en god idé at forebygge problemet.

 Vi anbefaler Hollywood behandlingen til at:

  • Opstramme løs hud ved kæbelinjen
  • Reducere Hamsterposer
  • Opstramme løs hud ved hals og hage
  • Opstramme kreppet hud på décolleté
  • Give et løft ved øjenomgivelserne
  • Opstramme løst maveskind efter vægttab eller graviditet

Behandlingsforløb:

Vi anbefaler mellem 3 – 5 behandlinger med et 7 ugers interval.